Liefde is ... samen afzien

Liefde is... samen afzien
Anker

[]

Valentijn, de dag van de geliefden staat alweer voor de deur. Hoog tijd dus om je geliefde wat extra in de watten te leggen met een leuk cadeautje. Natuurlijk is er niets mis met de traditionele valentijnscadeaus zoals een romantisch etentje, een boeket bloemen, chocolade, lingerie, een ontbijtmand of een dagje wellness.

Maar misschien kan je het dit jaar over een andere boeg gooien met een van onze originele valentijnscadeaus voor hem, haar of voor beide.

Anker

[]

Valentijnscadeaus voor hem ♥

Ben je op zoek naar een tof valentijnscadeau voor hem? Geen probleem, we hebben namelijk de leukste cadeaus geselecteerd voor de meest geliefde man of vriend in jouw leven!

Natuurlijk zijn traditionele cadeaus zoals nieuwe schoenen, kousen, scheerapparaten, etentjes altijd een schot in de roos. Denk je eerder aan tuingereedschap, dan is de kans groot dat hij de indruk krijgt dat het om "te werken" is.

Anker

[]

Ontdek nu onze suggesties. Zo vind je hieronder zeker een origineel cadeau voor je geliefde volgens jouw smaak en budget! Dit is uiteraard maar een beperkte collectie, dus neem gerust een kijkje op onze hele website.

Anker

[]

Cadeautips voor hem ♥
Sony compact camera dsc-wx500 rood
278,99 Adviesprijs € 359,99
Tom tom start 52eu45 ltm 1AA5.002.00
139,99 Adviesprijs € 149,99
Domo snijmachine rood 22 cm 200w DO522S
145,99 Adviesprijs € 149,99
Sony mp3 NWE394R
102,99 Adviesprijs € 109,99
Garmin forerunner 45 lava red
182,99 Adviesprijs € 199,99

Valentijnscadeaus voor haar ♥

Een origineel valentijnscadeau voor haar vinden? Geen probleem, wij hebben de origineelste cadeaus geselecteerd voor de meest geliefde vrouw of vriendin in jouw leven!

Natuurlijk zijn de traditionele cadeaus zoals een een koffiemachine, strijkijzer, stofzuiger altijd geschikt, maar dan kan het zijn dat je vriendin of vrouw dit niet zo zal appreciëren.

Anker

[]

Misschien is het beter om toch eens wat origineler uit de hoek komen. Vind hieronder hét cadeau voor je geliefde volgens jouw smaak en budget! Dit is uiteraard maar een beperkte collectie, dus neem gerust een kijkje op onze hele website.

Anker

[]

Cadeautips voor haar ♥
Samsung Galaxy watch active2 al pinkgold
290,99 Adviesprijs € 319,99
Sony compact camera dsc-wx500 rood
278,99 Adviesprijs € 359,99
Homedics shiatsu voetmassage FMTS9
88,99 Adviesprijs € 99,99
Remington krultang multi S8670
43,99 Adviesprijs € 44,99
Philips ladyshave BRE275/00
39,99 Adviesprijs € 44,99
FIVERSALITEBER smartwatch8
Fitbit versa lite mulberry alu
149,99 Adviesprijs € 159,99
Sony mp3 NWE394R
102,99 Adviesprijs € 109,99

Valentijnscadeaus voor beide: samen afzien ♥

Wat is er nu romantischer dan samen te gaan sporten en samen af te zien? Volgens onderzoek voelen koppels die zich samen in het zweet werken, zich niet alleen zelfverzekerder, maar ze blijven ook langer samen. Wacht dus niet langer en hou je sportprestaties bij. Nog extra motivatie nodig? Lees het artikel "Waarom samen sporten goed is voor je relatie?" en ontdek enkele gouden regels.

Anker

[]

Een beetje geschiedenis voor de liefhebbers ♥

Volgens de legende dankt de dag zijn naam aan de beroemde bisschop "Sint-Valentijn", maar er zijn verschillende verhalen over wie hij precies was. Deze heilige uit Rome leefde in de derde eeuw na Christus, toen de wet heerste die Romeinse soldaten verbood om te trouwen. Hun leven moest namelijk in het teken staan van het leger en het Romeinse Rijk.

Op een dag kwam er een jong paar bij de bisschop met het verzoek hen te trouwen. De man was een heidense soldaat, de vrouw een christen. Valentijn vond de liefde zwaarder wegen dan de wetten van de keizer, dus hij brak de regels en regelde in het geheim het huwelijk.

Toen Keizer Claudius dit ontdekte, werd Valentijn in de gevangenis gegooid en ter dood veroordeeld. Daar werd hij verliefd op de dochter van de gevangenisdirecteur en voordat hij werd gedood op 14 februari schreef hij haar een liefdesbrief ondertekend met "van jouw Valentijn". En zo leeft deze mythe vandaag verder.

Valentijn: twee hartjes onder een paraplu
Anker

[]