ROWENTA STOFZ X-TREM POWER CYCL RO6984 (RORO6984EA)

  • Geluidsniveau : 75 dB
  • Energie-effici+®ntieklasse : A
  • Stofheruitstootklasse : A
  • Prestatie op harde vloeren : A
ROWENTA STOFZ X-TREM POWER CYCL RO6984 (RORO6984EA)ROWENTA
199,99 177,99
inclusief gratis verzending of afhaling


Bel ons op 089/416754

top

Wijzigen - Technische specificaties - ROWENTA RO6984EA Stofzuigers

Product nummer : RO6984EA
Merk : ROWENTA
Geluidsniveau : 75 dB
Energie-effici+®ntieklasse : A
Stofheruitstootklasse : A
Prestatie op harde vloeren : A
Prestatie op tapijt : A
Jaarlijks energieverbruik : 28 kWh
Type : Sledestofzuiger
Met zak /Zonder zak : Zonder zak
Maximaal vermogen : 750 Watt
Inhoud : 2.5 L
Filter : HEPA
Telescopische buis : Ja
Turboborstel : Nee
Radiatorhulpstuk : Ja
Meubelborstel : Ja
Parketborstel : Ja
Mini turboborstel : Ja
Dierenborstel : Nee
Snoerlengte : 6.2 m
Automatische snoeroproller : Ja
Regelbare zuigkracht : Ja
Kleur : Zwart,Geel
Type stofzak : nvt
Code : RORO6984EA

top

Reviews

Eva schreef op Monday 27 November 2017
Kwaliteit
Prijs
Prijs naar kwaliteit! De stofzuiger doet zijn werk en heeft meteen super veel haar mee. De bak was meteen gevuld. Hij heeft een grote zuigkracht en hopelijk blijft dat zo. Echter vind ik het jammer dat je de filters niet kan uitspoelen.
Fins schreef op Friday 24 November 2017
Kwaliteit
Prijs
Ongelooflijke zuigkracht, een licht en wendbaar toestel. Kattenhaar wordt zeer goed opgezogen! Ook de vuile auto test heeft hij heel goed doorstaan! De vele extra accessoires zijn heel handig maar ik mis wel iets om de accessoires op vast te klikken. De opvangbak is heel gemakkelijk leeg te maken. Ik ben overtuigd!
Mariska schreef op Sunday 19 November 2017
Kwaliteit
Prijs
Kleine krachtige stofzuiger en stil, zuigt echt alle haren van onze huisdieren op, en grote voordeel geen zakken meer. Minpuntje is dat er geen opbergmogelijkheid voor de accessoires is, die liggen dus steeds waar ze niet moeten liggen...
Mariska schreef op Sunday 19 November 2017
Kwaliteit
Prijs
Kleine krachtige stofzuiger en stil, zuigt echt alle haren van onze huisdieren op, en grote voordeel geen zakken meer. Minpuntje is dat er geen opbergmogelijkheid voor de accessoires is, die liggen dus steeds waar ze niet moeten liggen...
Ellen schreef op Tuesday 14 November 2017
Kwaliteit
Prijs
Dit is een zeer goede stofzuiger. Extreem goede zuigkracht. Talrijke accessoires die voor vele toepassingen kunnen gebruikt worden. Vooral het borsteltje aan het handvat is een formidabele must, door dat borsteltje is het zeer handig om de trap te stofzuigen. Met een kat in huis ligt er dikwijls haar, en met deze stofzuiger heb je op 1-2-3 gedaan. Een echte aanrader.
Nele schreef op Tuesday 14 November 2017
Kwaliteit
Prijs
Ideaal bij huisdieren, goeie zuigkracht
IndraS schreef op Tuesday 14 November 2017
Kwaliteit
Prijs
Mijn vorige stofzuiger was een Dyson Ball dus hiermee vergelijken doe ik automatisch. De stofzuiger komt met heel veel hulpstukken, wat altijd leuk is, al zijn ze niet vast te klikken of ergens op te bergen. Bij mij raakt dat dus gegarandeerd verloren... De stofzuiger is lichter en stiller dan mijn Dyson maar veel minder wendbaar. Hij kantelt gemakkelijk en is onhandig op de trap. Het handvat bovenaan is wel gemakkelijk en door het lichtere gewicht gemakkelijk overal naar toe te dragen. Het toestel heeft een enorme zuigkracht, bij het stofzuigen van de kattendekentjes en mandjes zelfs te veel! Maar voor de zetels is hij ideaal. De borstel vind ik iets te groot, weinig wendbaar en moeilijker te gebruiken in de hoeken. De filter moet 48 uren drogen dus een reservefilter is aan te raden als je zoals ik elke dag wil stofzuigen om al het kattenhaar te verwijderen. M'n gevoel is tweeledig, ik ben erg tevreden van dit toestel en het heeft zeker voordelen tov Dyson (prijs, gewicht, geluid) maar toch mis ik bepaalde aspecten die Dyson wel heeft (wendbaarheid, gemakkelijk te drogen en afwasbare filters, kliksysteem voor accessoires).
Nattiewah schreef op Sunday 12 November 2017
Kwaliteit
Prijs
Makkelijk hanteerbaar en de hondenharen verdwijnen in een mum van tijd. Hulpstukken zijn een gemak! Ook de hoge steel zorgen voor een ergonomische houding tijdens mijn dagdagelijkse huistaak! Ik ben zeer tevreden!
Hilde schreef op Thursday 09 November 2017
Kwaliteit
Prijs
Deze stofzuiger is echt ideaal als je huisdieren hebt. Hij is wendbaar, heeft een grote opvangbak voor veeeeeeel dierenhaar, heeft handige accessoires en de zuigkracht is makkelijk aanpasbaar.

Dierenharen worden heel netjes verwijderd zowel van de vloer, de ligkussens als de zetels en lange gordijnen. Heel efficiënt!

De kabel is wel redelijk kort en ook de buis + slang mochten langer bv. om een spinnenweb van het plafond te zuigen.

Lieveke schreef op Sunday 05 November 2017
Kwaliteit
Prijs
De stofzuiger is niet te zwaar en draagt makkelijk de trappen op. Ook tijdens het stofzuigen volgt hij gemakkelijk. Zowel harde ondervloeren als tapijt (krabpalen) kan hij goed de baas. De standaard kop is alleen wel nogal groot waardoor hij niet zo goed tussen kleine openingen kan. De borstelkop die standaard op de buis staat is niet zo handig voor mandjes te stofzuigen, aangezien de haartjes iets te lang en te soepel zijn waardoor deze niet alle haren uit de mandjes krijgen.
Axelle schreef op Sunday 05 November 2017
Kwaliteit
Prijs
Zeer handig stofzuiger en vriendelijk in gebruik. Alle vuil wordt opgezogen, inclusief het zwarte haar van mijn twee grote honden en langharige kat. Wij stofzuigen hierdoor elke dag en is het noodzakelijk dat we een degelijke stofzuiger hebben. De prijs schrikte ons af, maar hij is het wel waard. Er zitten zeer veel handige accessoires bij, praktisch voor wat je gaat stofzuigen (parket, auto, tapijt...)

We hebben naast alle positieve punten, maar één negatief puntje.

Volgens de instructies zouden wij elke dag na het stofzuigen de filter moet spoelen en 2 dagen laten drogen. Wat niet haalbaar is voor iemand die ELKE dag stofzuigt. Voor de rest is deze stofzuiger top!

Lies schreef op Friday 03 November 2017
Kwaliteit
Prijs

De X-trem Power Cyclonic Animal Care is een mooie, handige en efficiënte stofzuiger. Hij is krachtiger én stiller dan mijn vorig model en de haartjes van onze twee honden gaan er probleemloos in. De opvangbak is ook groot genoeg om niet na elke stuigzuigbeurt naar de vuilbak te moeten lopen. Er zijn veel accessoires bij, wat enerzijds zeer positief is, maar ik vind het spijtig dat die niet ergens aan/op het toestel gestoken kunnen worden. Nu liggen er altijd nog stofzuigmonden in de weg. Ik had ook graag een uitgebreidere handleiding gezien: welk accessoire best gebruiken voor welke situatie... , hoe de stofzuiger te onnderhouden mocht voor mij ook wel wat duidelijker zijn. Het leaflet is goed als herinnering, maar een boekje met wat meer uitleg om op terug te vallen, was beter geweest. Nog 1 minpunt: de slang wordt met een draaibeweging aan de stofzuiger gemaakt en die komt bij mij nogal een los tijdens het stofzuigen.

Caroline l schreef op Friday 03 November 2017
Kwaliteit
Prijs
er worden verschillende opzetstukken geleverd bij de stofzuiger.Een extra borstel zorgt ervoor dat honden-en kattenhaar bijzonder goed uit tapijt worden gehaald.

Het opvangreservoir is ruim en kan makkelijk geledigd worden. De steel kan in de lengte worden versteld waardoor de stofzuiger door iedereen kan gebruikt worden. Het snoer mocht wel langer zijn.

Caroline schreef op Friday 03 November 2017
Kwaliteit
Prijs
er worden veel extra opzetstukken geleverd bij deze stofzuiger. Een extra borstel om katten-en hondenhaar uit tapijt te zuigen werkt bijzonder goed!

Het opvangreservoir is ruim en handig om te ledigen.

De steel kan heel gemakkelijk in de lengte worden aangepast.Het snoer is aan de korte kant.

Pixie schreef op Thursday 26 October 2017
Kwaliteit
Prijs
Compact en efficient toestel, vele hulpstukken. Werkt ook prima om haren uit de zetel/kussens te verwijderen. Steel wordt makkelijk verwijdert zodat je de stofzuiger ook goed zonder kan gebruiken. Het borsteltje aan het bovenstuk is erg efficiënt en makkelijk. Ledigen lijkt op het eerste zicht niet makkelijk omdat het deksel er niet af kan, maar kan worden vastgeklikt, geluid is niet opvallend minder dan andere stofzuigers maar niet storend. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook rugvriendelijk, want door het handvat bovenaan de steel hebje minder de neiging je te bukken. Het snoer mocht iets langer zijn, dan was hij helemaal top voor ons!
Kristel Spruyt schreef op Saturday 21 October 2017
Kwaliteit
Prijs
Zeer krachtige stofzuiger, ideaal voor woning met katten!

De stofzuiger draait zeer soepel en is een lichtgewicht. Het handvat is handig en voorzien van de knop om de zuigkracht te regelen.

Sommige opzetstukken kan je aan de lange steel hangen en andere niet. Het kleine stukje voor tapijten hangt niet aan de lange steel waardoor je je moet bukken.

Het geluid valt mee, maar is wel veel luider met de kleine opzetstukjes.

Het toestel wordt aangeprezen voor wie een hond of kat heeft en dat is terecht! Kattenhaar wordt zeer goed opgezogen. Na de eerste keer stofzuigen heel veel kattenhaar uit kussens, zetel en onderkant gordijnen gezogen!

De opvangbak is gemakkelijk te ledigen zonder dat er opnieuw overal stof ligt.

De kabel licht wel nog wat langer zijn.

Schrijf zelf een review
top

Schrijf een beoordeling